op zoek naar PARKET-RENOVATIE?

Uw vakman in alle houten vloeren en dit zowel wat de plaatsing betreft als de renovatie en alle nodige knowhow die beide vergen. Uw voordelen? Een tijdloos karakter in een klantvriendelijk kader!

vloer 3
GA VOOR ONZE DESKUNDIGE AANPAK VOOR UW PARKETRENOVATIE

Uw houten vloer vormt het paradepaardje van uw woning. Of moet u eerder zeggen dat uw vloer dit vormde? Want door de tand des tijds verloor hij zijn schoonheid van weleer, en dat is zonde. Wilt u er opnieuw mee uitpakken? Dan is het tijd om opnieuw de tegenwoordige tijd te gebruiken en een partner in te schakelen voor uw parketrenovatie. Bij een Parket Specialist bent u daarvoor alvast aan het goede adres!

Voor uw parketrenovatie gaan we uitsluitend vakkundig te werk. Hoe precies? Door het gebruik van professionele materialen en producten, de beste die er op de markt voor handen zijn. We zijn in het bezit van het nodige materiaal, waarmee we als volgt te werk gaan:
Schuren – Met een machine halen we oneffenheden weg en maken we uw planken opnieuw mooi glad.
Afwerken – We stoppen uw parketvloer onder een laagje olie of vernis, zodat het lijkt alsof hij er nog maar net werd geplaatst!

Kunnen we bepaalde planken niet meer renoveren, bijvoorbeeld omdat ze té hard beschadigd zijn? Ook dan kan u gerust zijn, want dan gaan we nog een stapje verder om het gewenste resultaat te bereiken. Dan halen we namelijk uw oude plankenvloer weg en plaatsen we er nieuwe. Die werken we op dezelfde manier af als de oude, zodat het lijkt alsof ze er al altijd hebben gelegen. Uw parketrenovatie is bij een Parket Specialist meer dan in goede handen!

vloer 4
UW PARKETRENOVATIE IN EEN PERSOONLIJK KADER

Misschien denkt u dat er wel meerdere vakmannen zijn die zich bezighouden met parketrenovatie. Waarom zou u dan voor een Parket Specialist kiezen? Wel, omdat u hier zeker bent van vakmanschap. Het is namelijk een zaakvoerder zelf die de werken uitvoert. En hij verlaat uw woning pas als u helemaal tevreden bent, zodat u zeker bent van het resultaat van uw dromen.

Als zaakvoerder is hij niet alleen een vaste waarde, maar ook in omstreken. Reeds vele klanten gingen u voor met telkens opnieuw een tevreden glimlach. Wenst u zich ook bij deze groep tevreden klanten te voegen? Dan bent u volledig vrij om uw wensen en behoeften te bespreken met uw specialist in parketrenovatie. We zorgen ervoor dat uw parketvloer én uw plinten stralen als nooit tevoren!

Bent u dus nog op zoek naar een partner voor uw parketrenovatie? Dan heeft u hem vandaag gevonden. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend informatie aan via het contactformulier. We proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn!

  • Afwerken van parket
  • Herstellen van parket
  • Leggen van parket
  • Plaatsen van parket
  • Renoveren van parket
  • Schuren van parket
  • Spijkeren van parket
  • Verkopen van parket
  • Verlijmen van parket