OP ZOEK NAAR PARKETVLOER?

Uw vakman in alle houten vloeren en dit zowel wat de plaatsing betreft als de renovatie en alle nodige knowhow die beide vergen. Uw voordelen? Een tijdloos karakter in een klantvriendelijk kader!

vloer 1
Parketvloer nodig? Ga voor kwaliteit van de hoogste plank!

Misschien bevindt u zich midden in een renovatieproject of misschien staat u aan het begin van een volledig nieuwbouwproject. Eender hoe, de zoektocht naar uw droomwoonst kan soms bijzonder moeizaam zijn. Wat uw vloer betreft hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Mat Parket Specialist heeft u namelijk een partner in kwaliteitsvolle houten vloeren aan uw zijde, een echte specialist in parketvloeren in Antwerpen.

Waarom zou u kiezen voor dergelijke ondergrond in huis? Heel eenvoudig: parket geniet een lange levensduur, ze voelen aangenaam warm aan uw voeten, ze bezorgen uw woonst een tijdloos karakter en ze geven net dat iets meer cachet aan uw interieur: de perfecte mix aan voordelen aan een voordelige prijs: ideaal, toch? U ziet: onze parketvloeren staan garant voor kwaliteit van de hoogste plank!

Waar u uw parketvloeren koopt? Dat bepaalt u zelf. Óf bij de verdeler van uw keuze óf bij onze huisleverancier. Die laatste biedt u een uitgebreid assortiment aan: van eik, over merbau, tot wengé. Met de staaltjes die we tot bij u brengen, maakt u vast de juiste beslissing. En bestelt u uiteindelijk via ons? Dan leveren we uw parket gratis aan huis. Met Parket Specialist bent u zeker van een klassevol eindresultaat, volledig aangepast aan uw behoeften en budget!

vloer 2
DE Parket Specialist als partner bij uitstek voor uw parketvloeren

Schakelt u voor uw parketvloeren een Parket Specialist in. Dan kan u gerust op beide oren slapen. Want bij ons bent u zeker van: Professioneel vakmanschap – Onze specialisten blikken terug op meer dan twintig jaar ervaring. Met zijn drang naar perfectie maakt hij ongetwijfeld een succes van uw project.
Eerlijke prijs – Bij ons betaalt u niet voor het aantal uren dat wij werken. Wel voor het aantal vierkante meter dat we behandelen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Bovendien geniet u niet alleen van een eerlijke prijs, maar ook van tal van andere voordelen. Oog voor detail, een strikte naleving van de gemaakte afspraken, een stipte start van de werkzaamheden en een snelle service: het zijn slechts enkele van onze kwaliteiten die zorgen voor een prachtige parketvloer in uw woonst.

Bent u dus nog op zoek naar een partner voor parketvloeren? Dan heeft u hem vandaag gevonden. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend informatie aan via het contactformulier. We proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn!


  • Afwerken van parket
  • Herstellen van parket
  • Leggen van parket
  • Plaatsen van parket
  • Renoveren van parket
  • Schuren van parket
  • Spijkeren van parket
  • Verkopen van parket
  • Verlijmen van parket